Start bouw Kasteeltorens

26-01-2017

Oegstgeest - Op 26 januari jl. heeft de heer Van Os, koper van een appartement, de officiele 1e paal geslagen voor de bouw van 26 appartementen die verdeeld zijn over twee Kasteeltorens Lancelot en Arthur. De heer Van Os sloeg verheugd de 1e paal de grond in, terwijl de winterzon prachtig aan de hemel scheen.

Scholtens Projecten is blij eindelijk van start te kunnen gaan met de realisatie van deze twee Kasteeltorens. Met dit project wordt voorzien in de behoefte aan luxe grote appartementen met een goede ligging en vrij uitzicht.

Opdrachtgever Hoornveste: 'Het voelt goed dat we eindelijk dit laatste stukje van de puzzel in deze wijk kunnen leggen. We wensen dat we gezamenlijk met de gemeente en de buurt tot een goede bouw en afronding kunnen komen. Voor veel mensen wordt dit ongetwijfeld een heerlijke plek om te wonen. Wij zien bewoners al staan achter hun raam met een kopje koffie in de hand onderwijl genietend van het spectaculaire uitzicht over de landerijen, de lucht en de vele vogels die hier verblijven; een levend schilderij!'

Lancelot en Arthur
De twee Kasteeltorens, ontworpen door SVP Architectuur en Stedenbouw, zijn gesitueerd aan de rand van de wijk. De appartementen worden standaard luxe afgewerkt en zijn beschikbaar vanaf € 330.000,- v.o.n. incl. parkeerplaats. Ze zijn ruim tot zeer ruim opgezet met 3, 4 of zelfs 5 kamers. Ze beschikken over een riant en mooi balkon of dakterras. Van de 26 appartementen zijn er nog 12 beschikbaar. We verwachten dat de verkoop in een stroomversnelling komt nu we ook daadwerkelijk starten met de bouw van de appartementen.

Terug naar overzicht